Thursday, August 25, 2011

Hoi Bersepah!

Dear Anonymous (yang baca blog ni)...

Nampak tak post kat bawah ni (Free! tajuknya)....post tu dah lama actually....tp baru edit...hihi...rupanya banyak yang berterabur....lepas aku kemaskini ...baru lar ok sikit...

Aku actually baru lepas mesej ngan Makcik tu...aku just tanya dye ade bawak tak BLOG aku yang dye print tu...dye kata MAYBE....dalam hati aku...confirm2 lar dye tak nak bawak...blog aku je pown...tuan dye nak baca...takkan tak boleh kot??

Rupa rupanya makcik tu perasan yang Fahimah ni (aku dah cakap dah) selalu pandang dye...then dye tanya aku "apa yang awak sembang dengan dorang sampai banyak kali pandang kte?? mengumpat kte la tu.." aku yang tak nak layan ni...just cakap "nanti lar awak..."....hihi...

Sej Oh Sej~

Adoyai...peningnye kepala pikir pasal Sejarah Keturunan aq ni....dah tu...kene cakar kucing jantan.... -.-....geram je....bila cakap pasal kucing...teringat aku kt Agama....yang pasal "Bapa Kucing" tu...Dye suka kucing...macam saya...XD

Berbalik kepada Keturunan aku td....setakat ni kteorg dah tau nama moyang aku punya parent...so nanti senang lar cari suku sakat kami...XD

Free!

Hari niy x buat pape....kira Free Day la~ xP

Princess tu kata dye main badminton Petang nanti....hehe....so MAYBE aq boleh pergi sana (kalau Red Queen Of Hearts kt umah aq bagi )...tp harap2 boleh la...

When You're Gone!

Ni Lirik Lagu "When You're Gone by Avril Lavigne"....lirik ni macam kena je ngan mood aku...lagu dye korang boleh cari kt playlist Noir sebelah uh>>> (selamat memahami!) xP

I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cry
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie is made up on your side
When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too

When you're gone
The words I need to hear to always get me through
The day and make it ok
I miss you

I've never felt this way before
Everything that I do reminds me of you

And the clothes you left, they lie on the floor
And they smell just like you, I love the things that you do

When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
And when you're gone
The face I came to know is missing too

And when you're gone
The words I need to hear to always get me through
The day and make it ok
I miss you

We were made for each other
Out here forever
I know we were, yeah

And all I ever wanted was for you to know
Everything I'd do, I'd give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me, yeah

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
And when you're gone
The face I came to know is missing too

And when you're gone
All the words I need to hear will always get me through
The day and make it ok
I miss you

P/S : Bold words have meanings for me...xP

Why Me??

Dear Bloggey,

Hari ni tak ramai yang datang skool (maklumlah nak raya!) So sebelum aku nak mulakan Noir baru ni...pagi tadi aku ade nampak "someone' online...so aku pown chat lar ngan dye (tak sampai 5 minit pown!) Dye cakap aku sombong...aku just admit je la (sebab malas nak layan)...

Then bila sampai sekolah...mulalah keboringan aku datang...penghilang boring aku cuma :
  • Azyan n Da Gang
  • Farhana
  • Awalis n Da Gang
  • Ainamira
  • Huda (kadang2)
  • Maryam (Kadang2)
  • Zati (ahli baru heheh)
Aku actually tak senang duduk...dah tu...cikgu tengah tanda kertas..lagi lar! Aku perasan yang bila aku keluar or masuk dari kelas tu..."someone" nih asyik pandang je...then masa aku dekat bangunan block Makmal tuh...aku nampak "Awalis n Da Gang"...so kteorg pown meluahkan perasaan masing2 (ceh!)

Tak Sampai 10 minit...tiba2 Cikgu Edzhar datang...(selamat ramai..kalau tak...) then kteorg just duduk dalam kelas je lar...bila cikgu Zuraida sampai...baru kteorg bebas (kalau tak tu duduk satu meja 2org je -.-!)...So kiranya aku banyak habiskan masa lar ngan Awalis n Da Gang (ngan cerita merapu ikan kerapu kteorang tu) XD

Then masa balik....my "Ummi" tak sampai lagi...so aku tunggu lar kt Bustop uh...nampak Maryam...saja lar aku tegur dye...then something happens!....................Sejak bila Maryam pakai "AWAK SAYA" dengan aku (selalu tu 'kau aku" je -.-?) bila dye pakai awak tu...aku da gagap dah XD.....rasa mcm tak biasa pulak lar~XD

Then bila Maryam (da balik kowt)...aku nampak Hara n Aween....then Something Happens AGAIN!!
....Apesal dorg bdiri sebelah aku (padahal masa tu aku rasa Aween da perasan lama dah aku kat situ..)...bukan ke aku ni Sombong??...(rasa dorg saja je tuh nak diri sebelah aku...) Kalau pasal selesa or tak selesa tu jangan tanya lar (aku boleh bagitahu terus!)...Memang aku rasa AWKWARD!.....

Last Words...aku pown pelik lar dengan korang ni...korang nak kawan tu kawan je la...tak payah lar nak tunggu aku tegur baru nak balas...tak payah lar tengok aku macam muka tak puas hati...Kenapa korang nak suruh AKU yang datang kt korang.....kalau KORANG yang SERIOUSLY nak mintak maaf?? Kenapa korang nak suruh aku jadi Judge antara persahabatan aku ngan korg??

P/S : Semenjak kebelakangan ni...Daniel Fikri tuh da macam tak nak tegur aku dah (memang lar...DAH ADA IFHAN!)....

Tuesday, August 23, 2011

Oh My Drama! ~ part 3

Dear Bloggey,

Setahu korang ....part 3 ni part yang terakhir....so aku tak nak lar cerita panjang2...(x nak x nak panjang jugak karang!) xP

Macam yang aku tanya..."kenapa AinAmira pandang2 aku??...Siapa Awalis n kawan2nya?? & apa yang aku ceritakan pada dorg bertiga??....So Inilah Dia!! ;

AinAmira kata...dye tak sengaja pandang aku...time tu aku pulak gi pandang dye...so its just salah faham lar...XD....Awalis punya kes pulak...GEMPARK GILA!!

Kawan2 dorg (Fahimah & Syazana) suka buat orang gelak (Termasuk lar aku) XD...tp kteorang cerita satu Noir je...(or mungkin dua... : Awalis punya Oh My Drama! & aku punya Oh My Drama! :)...hihi...mula dengan bab Awalis punya Oh My Drama! dulu... ;

Awalis kata dye suka kt sorang mamat nih... [ nampak sangat dye tak suka kt aku ( so buat apa Ifhan salu kata aku suka kt dye??)]....tp mamat ni pown pelik lar jugak...bila kata pasal Awalis je..SENYUM....bila kata Suka...TAK mengaku pulak....lagi satu Awalis ni macam talam dua muka pulak...kata suka mamat PRS ni..then suka mamat Kecoh ni pulak...xP...

Dah tu...tarikh lahir dah sama...kapel jer lah!..tak payah tunggu si mamat PRS tu...bukan dye berkenan kat kau pown (ye ke?!) XD....

Last Words...Oh My Drama! kini sudah sampai ke penghujungnya...so akan bermula lah satu lagi Noir baru...SO SEE YA!! *tutup tirai*

Oh My Drama! ~ part 2

Dear Bloggey,

Macam yang aku cakap semalam...Oh My Drama! ni ada sambungannya! So apa yang aku janji dengan korg semalam ialah ;

Yes..Ifhan tak layan aku dah (who cares!?) T.T aku pown boring masa kt kelas tadi....tu yang aku tulis blog nih (karang dulu sebelum taip..hihi...& kalau tengok...cikgu pown kebanyakkannye tak masuk pown kelas... (yang masuk pown sama2 sembang...APE CERITA?!)

Yes...Oh My Drama (yang merapu ikan kerapu nih) hanya tulisan semata-mata...So kalau boring tuh jangan la baca ek (Sebab kalau baca pown ntah paham ntah tidak)...hihi....(mungkin aku akan usahakan untuk letak lebih banyak gambar dlm blog nih....xP) Fana boleh jadi Mr.DOT Assistant (boleh caya ke??) & kau Bloggey...boleh jadi penyimpan rahsia n perasaan aku (memang lar kau tak da mulut....tp orang asyik tengok n print kau je...so rahsia pekebendenye??)

Kalau boleh....aku just nak post gambar (yang ada tulisan sekali) je...malas nak taip panjang2...sebab bukan korg paham pown...or kalau dah malas sangat tu...mungkin aku akan just post "VideoNovella" and just "BOLD" je perkataan2 yang kena mengena ngan mood aku...xP

OPS!! Oh My Drama! dah mula merapu lar pulak!! xP (kan da cakap!)...Hoho...dorang ada sidang perbincangan pulak kat depan aku td...dah tu....Pandang2 aku pulak...(Sibock jea!)...tengah tulis blog pown nak tengok...)

Berbalik kepada Oh My Drama! td...aku nak cari Sifu Ms.Specky...ajar aku buat Drama...(sambil tu tanya lar sikit pasal Mr.Specky...mana taw Mr.DOT boleh tolong....)...Hoho...& last topic...aku yang tengah boring ni just mengarang...mengarang..n mengarut...hoho....Ada jugak yang sibuk tengok2 aku tuh selain AHLI SIDANG PERBINCANGAN tadi...Mr tu la....AinAmira lar...Afiq Farouk (dye memang tak boleh dinafikan...sibuk jea!)

Td Masa Boring2 tuh...sempat gak aku pergi kt Awalis..n mulalah cerita merapu kteorg...hihi...Masa tu Makcik tu ada kt belakang kteorg....tu lar pasal aku suruh cakap Slow2....(sorry ya Awalis!)....

Last Words....Oh My Drama! hampir sampai ke penghujungnya....so nantikan lar Oh My Drama! ~ part 3 ....persoalannya....Kenapa AinAmira pandang2 aku?? Siapa Awalis n Kawan2nya itu?? Apa yang aku cakap dengan mereka bertiga??...Nantikanlah!! *tutup tirai*

Oh My Drama! ~ part 1

Exam tamat...so boleh lar aku bawak/ karang sendiri (cerita merapu ikan kerapu) aku...hihi...da abis exam...so buat ar benda2 berfaedah..BTW I love how Ms.Specky buat cerita dia (berdasarkan dia lar)....hihi...kalau boleh aku nak mintak tunjuk ajar dye...buat cerita (Mr.DOT) pulak...

So skunk ni kat kau (bloggey) n Fana je la tempat aku mengadu (heheh mengada!) T.T....tp kalau Ms.Specky nak tolong boleh jugak...(tolong dengar pown tak pe)...x de la sakit jiwa (n raga!!) aku dibuatnye...bila sampai bab Ifhan tuh...Fana terkejut bagai nak rak....(heheh ni antara kami ber2 je)

So...Oh My Drama! aku kali ni...hurm..x de la gempak sangat kot...hihi...just mcm biasa..." No Action Drama Series "....xP
Cuma aku ternampak lar dye tu asyik pandang aku banyak2 kali...kenapa?? ada masalah?? well of course la [sbb dorg pikir aku penyebabnye~~(but sekarang aku dah ok...so isn't its OVER?!?)]

Kau nak musuh ngan aku?? so what?? tp jangan asyik pandang aku kalau x de pape k?? aku tak suka~...macam Afiq Farouk sorg nih...tak semena2 nak cari pasal...nasib baik lar aku dlm mood "No Feeling " lagi...(tp dye tuh suka buat org tergelak...mana tak tergelak aku!)

Just One More Thing...rasa2nye something controllling my body lar...aku pandang semua org rasa mcm "benci tahap nak mampus"....padahal dorg x buat ape...(ni sebab problemos asentaros tu la nih)

So Lets Sambung OH MY DRAMA ~ Part 2 Esok...sebab nak tengok gak apa yang terjadi...hihi...then dapat tak aku jadi anak murid Ms.Specky?? Boleh tak aku cakap ngan Ifhan??

P/s : kalau perkara ni sampai awal...aku tahu lar sapa punya angkara....lagi satu...td Daniel Fikri pandang aku semacam...(tahu lar kau da kapel ngan Ifhan...so ta payah la nak kerek sangat!)

Monday, August 22, 2011

Mr.DOT - Mai World /9!

Dear Bloggey,

Macam aku cakap...kau (bloggey) akan berubah wajah..so sekarang ni aku akan gelar kau..Mr.DOT- Noir World!!

Kalau Azyan a.k.a Ms.Specky ada "Purple World" dye tuh...aku pulak ada dunia aku sendiri..di mana semuanya Black n White ( black n white la sangat -.-! )

Sebab-sebab aku pilih black n white??...hurm...korg baca lar post - post yang lama tuh...semuanya mcm "No Feeeling"..so kalau korg nak blog ni dipenuhi dengan Noir...aku akan usahakan (bergantung kepada mood aku )

Lagi satu...kalau korg nak cerita - cerita sensasi! hot! n baru tentang Mr.Dot....rajin - rajin lar bukak ek...sebab aku akan post Noir2 baru...xP

Saturday, August 20, 2011

Hmm...Yela2...XD

Hmm…lepas termakan pujuk rayu si Makcik tu…aku mengalah lar…yela2….ni pown sebab kesian...so aku post lar entry baru kt blog ni…tp dengan Layout Baru! Isi Baru! Dunia Baru! Dan inilah yang aku katakan…MAI WORLD /9!

Hurm…lama gak kot aku tak post new entry dekat blog nih…ni semua gara2 “Masalah Jadah” nye tu….Hai….blog aku nih..aku tengok macam buruk jea…xP…tak tau lar mcm mane nak reka lagi..dah pening dah…blog aku bukan mcm blog AZYAN@Ms.Specky XD…
Hurm…Korang2…da lar mintak maaf…aku buat dunno je…hurm…yela2…aku maafkan...ni pown sebab mood aku dalam mood SHAHIZAN lagi….kalau dah IZANY tuh…hmm…sampai kiamat lar korg tak dimaafkan….haish!
Ha!..Da sampai dah bab yang menyentuh jiwa (dan raga aku!!) x(….Makcik tu kapel ngan org lain…T.T….
Orang lain tu bukannye asing pown…Daniel Fikri je nye….hurm…(lepas ni tipis lar peluang aku nak bercakap ngan makcik tu)….then boleh pulak makcik tu tanye…”awk suka sape? Fana…Ain..or Awalis?” T.T…mula2 aku cakap aku suka Ain (kot..cikit2)…then bila  timbang balik…SINGLE je lar…tunggu umo 20 lebih nanti baru aku cari kapel balik…xP
Haish…ngan sapa lar aku nak mengadu lagi ooii….melainkan kau (BLOGGEY!!) & Fana ….(Fana pown bila aku cakap something…dye just cakap “..tak payah lar layan dorg…buat kerja kau sendiri..” -.-! ) Org (or bukan) yang aku boleh percaya (boleh ke?? Da asyik kena print je…-.-!) ni…kau je la blogger…heheh…

Aku da cakap kt makcik tu yang aku nak tengok blog aku (yang dye print!) Isnin nih…hurm…tu pown kalau dye bawak…ye la kan…dye da jadi “Org Lain Punya”…so tak payah lar aku terhegeh2 lg…n tak payah lar aku nak suruh dye ikut ckp aku jee….ha! lupa pula….dye ckp “kte rase awk mcm x pernah sukakan kte” O.o!!!!


Hurm ye la! Aku tak pernah suka kau! Aku suka orang lain jee!! T.T….

P/s : Untuk Fatin Anisya (grr!) awk boleh lar tolong PRINT kan lagi blog kite ni…suruh IFHAN baca k…jangan LUPA taw! xP

Monday, August 15, 2011

Get Lost!

Ah...Susah btol cakap ngan pompuan...k fine..kau tak nak....aku tarik balik arr maaf tuh...macam bongok je....kau ingat aku ni ape? boleh lar sabar ngan perangai kau tuh??

Kalau kau boleh tulis benda2 buruk pasal aku....aku pown boleh buat kat kau....lepas nih...kalau kau nak benci aq betul2 pown aku tak kisah...kau nak HUJAN tak henti2 pasal Mr. tu pown aku tak kisah....At least aku masih ade family....setakat kau sorang (or maybe ngan aween..teddy.. n IFHAN ) aku tak mati lar...tak merana pown takde korg...

Kau nak cari sape SMKBTP tuh?...hah....cari lar sendiri....jangan nk libatkan aku....welll....orang duduk kelas A confirm2 pandai....tak boleh lar..nak kawan ngan budak2 B (BODOH) ni....B kan boleh jadi mcm2...bengap..bangang..b***.....

Dulu masa kau simpan ganbar Mr tuh kat Pendrive.....kau marah aku sampai mencarut kan??.....then aku tipu pasal aku nak pindah tu...kau ngan kawan2 kau sekali marah kan aku kan??...lepas ni kau nak marah....marah lar!...kau ingat aku ta boleh marah...macam Mr kau tuh??

Kalau boleh aku just nak lupakan korang....buat kerja sendiri...tak ada LOVE2 nih! semua buat aku sakit kepala....sebab stress kau tau tak??! so lepas ni kau boleh GET LOST!

Dear Bloggy...

Dear Bloggy,
Aku macam tak tahu apa yang berlaku semalam...macam mana aku boleh marah dia macam tu??Of course..memang aku pernah bersabar dengan dia...tapi macam mana aku boleh terlepas cakap?
Semuanya bermula apabila dia menceritakan sesuatu kepada aku...dia mengatakan bahawa budak lelaki yang digilainya itu sudah mempunyai "peminat" sekarang...pada mulanya aq tak berapa faham apa yang dia cuba sampaikan...sehingga lah dia menceritakan hal yang sebenar..
Seorang gadis iaitu rakan sekelas dia sudah jatuh hati kepada budak lelaki itu...Aku yang selalu mengusik orang ini pun berkata sambil memberi nasihat...
"Tu la awak...orang kata Rebut cepat2 awak tak nak...kan da kena rampas!"
Semakin lama kami berborak...semakin menjadi2 lar cemburunya terhadap si gadis itu...sehinggalah dia berkata "Malas nak layan awk"...aku yang terkejut CUBA meminta untuk dia menarik balik kata2 itu melalui ugutan .."kte bgitaw **** pasal benda tu nak? "
Dan disitu lah bermulanya konflik antara kami....dia seperti betul2 marah terhadap ugutan aku ....dia memaksa2 aku supaya memberi tahu Lelaki itu....kebetulan pula Lelaki itu sudah berada di Atas Talian (Online)....Aku yang sedang buntu mencari idea untuk memujuk dia sudah tidak tahan lagi melihat ayat2 yang membuat aq seperti hendak gila dibuatnya....Akhir sekali....aq cuba meluahkan segala perkara yang aku benci terhadapnya namun gagal...hanya secebis yang dapat dikeluarkan...tetapi itu mungkin tidak dapat membantu...
Sehingga hari ini aku tidak ber-chatting dengan dia di FB...dan kini aku luahkannya di Blog yang boleh dipercayai ini...mungkin melalui ini aku boleh meluahkan segala2nya yang aku tidak suka terhadap dia mahupun sesiapa...
  • Aku benci apabila ada orang yang mengatakan aku menyukai IFHAN....padahal...Aku dan IFHAN kini sudah tak ada apa2 hubungan lagi...
  • Aku benci untuk berpura2 kononnya aku ni seorang sahabat yang baik..padahal aq juga kadang2 melakukan perkara jahat...
  • Aku benci untuk hanya diperbodohkan oleh rakan sendiri....padahal aku tidak pernah melayan buruk terhadapnya
  • Dan Akhir Sekali....AKU BENCI DIGELAR "ATOK"

Mungkin Sesiapa yang membaca blog ini tertanya2.....mengapa aku tidak menulis Sebab aq tidak suka dipanggil ATOK...padahal yang lain aku tuliskan...usah risau....kerana kau tidak akan menjumpainya di mana2....Ianya masih berlegar2 di fikiran aku...mungkin sedang mengambil angka giliran untuk diluahkan...


Untuk Dia Yang Semalam : Kte mintak maaflar kalau kte buat salah...or cakap kasar...or anything yang menyakitkan hati...walaupun belum Hari Raya....kte jugak nak mintak maaf kalau kte selalu menipu awk n kawan2 awk...dan akhir sekali...kte sedia terima maaf awk kalau awak nak maafkan kte....

Sunday, August 7, 2011

What The?? o.O???






Hari niy...aq bukak pose kt KFC Subang (Mydin)....hihi..sekali sekala keluar...tak pe kan??...aq gi Mydin Subang tu sebenarnye gi beli bajuu....hihi...laki pown pandai gak shopping nih! xP....mase jln2 tuh..aq nampak baju nih..bley tahan lawa gak arr...so aq rembat jer arr...then masa dlm perjalanan balik...kteorg singgah jap kt BB Kim Wah...mase tengok2 tuh...nampak lar sarung lengan (men's punya!)...black n white lagi...so aq rembat jgk..tak tanye mak ayah..trus masuk dlm bakul...hihi...tp nasib baik lar mak aq belikan gak...XD....semalam aq msej ngan makcik tu....boleh pulak dye kata aq suka AWALIS????.....aq cakap ar kt dye...mungkin sbb dye nampak kteorg salu jln same2....sbnrnye kteorg ni Choral Speaking la!!....awk tu jangan lar terlalu cepat menuduh~~...buat org panik je lar...then dye tanye "so awk SEKARANG ni...TAK SUKA SIAPA2 la ek?? "... T_T......mcm mane Makcik tu boleh ckp mcm tu....=(.....tak kan dye tak taw aq suka siapa...tak kan aq nak kena jerit depan kelas dye...(kalau terpaksa boleh gak) xP....Fatin salu kata aq ni "GATAL"....abis tuh...dye tak habis2 ngan "Mr.Taksuka Fatinanisya" boleh pulak...xP

Yg ni untuk entry semalam...malas nak bukak blog....semalam mse gi Solat Jumaat...aq nampak ar sorg mamat ni...dye ngan kawan dye..(Ikmal n Nik)...mse tuh aq baru jea sampai..so aq tegur ar dorg...hihi..kteorg duduk satu row...mse tgh dengar khutbah tu....nampak la si Ikmal ni...kuarkan "something" dri poket dye..(ta yah taw pown tak pe..xP )...then aq pun trus lar dengar khutbah tu...tp masuk telinga kanan keluar telinga kiri lar...da lupe dah...xP....

Mase nak balik tuwh...aq tanye Ikmal dye naik ap..dye kata dye tumpang mamat nih...so aq un mintak tumpang skali arr....salu kt dlm kelas dye bising...dayus (orang kata...bukan aq!!)....n macam2 lagi lar...tp ari tu...dye baik pulak..."mcm ade something je" aq cakap dlm hati...hohohoho....kelakar pulak bila tengok dye...mase dalam kereta tu....aq senyum sorg2...tbe2...Ikmal tegur aq...mau aq tak terkejut!...tengah khayal...tibe2 ade org tegur...Ikmal tanye "kenapa senyum sorg2??...kau pikir tentang I.F.H.A.N eekk??"...aq pown buat la muka ala2 Blurred gitu...Ikmal ni da la tak reti jaga mulot...kalau mamat tu taw...abis kecoh la kelas nanti...nasib baik Ikmal tak melebih...kalau tak...da lame aq lempang2 dye...xD
Mase balik sekolah tu...Ad GADIS ni n KAWAN dye lalu belakang aq...mase tu aq dengan Shah (Org British! xP )....aq nampak GADIS n KAWAN dye tuh pandang aq...cepat2 aq pusing blakang...XD...takutnye!! then masa aq toleh lg skali tu....nasib baik da hilang...so aq pown melangkah dengan penuh rasa selamat!.....pergi ke kereta...x(....ingat kn mak aq tak jemput...xP....so thats the story for SEMALAM....-The End-


Yang ni entry untuk post yg sebelumnya~~(tak ingat post yg keberapa)......kan aq da cakap aq akan upload benda yg aq "tak jadi" nak kasi kt Makcik tu....SO HERE IT IS!!!

P/S : Sorila kalau benda tu tiba2 hitam...tak taw lar pulak camera boleh jadi sampai mcm tu....hihi....XD

So Sampai Sini Sajalah Blog Kali Ini...Sekian!!~~ (Tutup Tirai)

Thursday, August 4, 2011

Owh~

Arini ..Ade lawatan special...nanti aq bgitaw....lagi pown aq tengah Buzy ngan Choral Speaking..Presentation B.I nih....kt skool boring gler...nasib baik lar ad Awalis & Ikmal...bley lar aq chatting2 ngan dorg...td ade jugak nampak Makcik tu lalu-lalang depan klas aq...aq just buat bodoh jea la...

Lawatan yg aq maksudkan td ialah lawatan ke BILIK DISIPLIN....ta payah lar aq nak bgitaw sebab...biar dye ad dalam Blog Otak jea....masa rehat td...aq gi lar kt tempat yg dulunya ade Makcik n Fatin tuh....dorg x de kt c2....so aq gi la kt tembok blakang uh..teman Ikmal...then aq nampak AWALIS N DA GANG kt sebelah tuh...so aq gi la chatting ngan dye pasal "Rawr" tu...aq ad nampak jgk...Fatin lalu...aq just buat2 ta nampak jea la....patutnyer Isnin tuh aq da cakap da bnd yg spatutnye aq cakap...tp x yah lar...buat susah badan jea....nanti lagi bingit telinga nih...

Masa waktu PJK td....kteorg kne gi klas A.....mse aq nak bangun tuh...nampak Fatin ....then aq just Jalan jea la...buat bongong...selama minggu ni aq da tak lalu da klas makcik tuh...kalau lalu pown aq x nak toleh...biar jea la dorg....(kena jugak puasa mata..asyik nak tengok dye je buat pe?? )

Aq just nak buat kerja sendiri lar from ari ni...kalau ad pape paling kurang pown aq tanye Huda ...Aween or Hara....sebut pasal Huda....masa kul 12 tghhari td...Huda ade tanye aq...."tengok tak Ifhan kt Dewan td? ".....aq yg nak tak nak layan ni just jawab "aq tak lalu dewan pown." ....

Aq decide nak masukkan gambar benda yg aq tak jadi nak bagi kt makcik tu esok jea..or maybe x payah masukkan...tengok lar..ikut mood....sebab kalau aq masukkan gambar pown...bukannye benda tu sampai kt dye...Selasa ari tuwh aq tengok makcik tu macam nak cakap something...tp maybe anggapan aq je kot...

Aq bukan seorang manusia yg suka buat lawak...dan aq juga bukan seorang manusia yang selalu serious dalam setiap perkara....so korang Pikir2 kan larh....

Tuesday, August 2, 2011

Ta Nak Suda~

Susahnye Cakap Ngan Budak POMPUAN.....buat sikit pown da mcm tu...

Aq bukannye saje2 nak kelentong korang....korg ingat...aq niy ap suka kelentong2 org?? aq just nak tengok...ap reaksi korg kalau aq pindah...tu jea...tp kalau da jdi mcm niy...aq malas arr nak layan

Kalau kau ta nak layan aq...suda...aq pown ad jugak kje lain nak buat...choral speaking la..Presentation .BI la.....lg 1...kalau kau ta nak maaf kan suda arr....ta yah la nak bising2...

To Makcik : kalau awk x nak kwn ngan kte...kte ta kisah....awk en ad lgi rmai kawan...ta yah lar nak risau kte sorg...kte pown bole hidup tanpa awk...

Aq baru jea cadang na bgi something kt makcik tu....tp klau mcm ni...ta jadi lar...biar aq simpan jea..kalau sempat aq na upload picture benda tu...

Something Stuck On My Cursor!!

Black Flaming

**~_~_~_~_~_~_~**