Friday, December 9, 2011

Wow~

Just Finish Creating A Page In Facebook....Which Is About Me , Myself , And I....Actually I've Created That Is Just For Fun (Seems Like NOBODY Wouldn't Want To Talk To Me ) Well Then....There It Is... "SHAHCRAZ".....Only Thing It Needs Right Now Is Fan (Its Not A Page If There's No Fun)

Im Trying To Make A Creepy Blog With A Sound Effect..XD.....Lol...Its Black And White Eh? Maybe These People Will Only Open My Blog By Day....

Hoping That My Blog , Page & Twitter Will Have More Followers....

*Curtain Closed* Peeking*

Going To Publish New One Real Soon~

Thursday, December 8, 2011

Hurm?

Cuti Yang Membosankan??....Ahha! Not For Me.......Aku dah rancang awal awal lagi strt from tahun lepas (dahsyat woo~) Kteorg nak pergi bercuti...heheh (Adelah tempatnyer) Anyway....maybe banyak benda aku nak citer kt Cni ...

1 : GIRLS GENERATION mcm dah lupe jer kt aku....(sobbing)....mcm sombong pun ade......aku rasa lonely .....boring....nak kuar pun mak aku x kasi.....haish (online jer lah kejenyer!)
#hope dorg igt aku (Tahun depan la agaknye)

2 : Aku dah strt main GAIAONLINE....heheh...bnyk dah berubah.....lg best!.....aku pkai Ammar punya semalam.....dye noob sikit....(tu yg aku mainkan untuk dye tuh)...But...aku tengok org mcm dah kurang jer main GAIAONLINE....maybe sebab ZOMG dorg dah habis kot smpai 10.0.....aku blom lg...tu yg x habis lg tuh.....XD
#hope cepat2 habis...nak gak tengok apa ending dyer

3 : Lastly...bout MYSELF.....aku secara officially nyer (ceh!) dah ada Screen Name (gitu).....SHAHCRAZ ....heheh...ok la tuh kan?.....x de lah pelik sgt....mana2 acc aku (Facebook , Twitter , Blogger ) aku pkai ShahCraz.....kenapa aku pilih tu pun aku x tahu
#hope kekal smpai bila2....

So that's the way it is!

*Tutup Tirai*

Something Stuck On My Cursor!!

Black Flaming

**~_~_~_~_~_~_~**